
در گام بعد تاریخ فاکتور خرید را از تقویم موجود انتخاب می نماییم.

سپس انباری که قرار است موجودی کالای خریداری شده در آن نگهداری شود را مطابق شکل زیر انتخاب می نماییم. امکان تعریف انبار جدید با کلیک بر روی علامت سبز رنگ که در تصویر مشخص شده است، وجود دارد.

از دیگر اطلاعاتی که ممکن است در صدور فاکتور خرید برای ما مهم باشد، درج شماره فاکتور فروشنده و همچنین هزینه حمل کالا می باشد.

جهت درج کالا در فاکتور، مطابق شکل زیر از کشویی کنار ردیف کالا، یک کالا از میان کالاهایی که در قسمت تعاریف، تعریف نموده ایم را انتخاب می کنیم.


تعداد کالای خریداری شده را درج و مبلغ واحد را بصورت قیمت اصلی (پیشفرض تعریف شده بعنوان قیمت خرید کالا) و یا بصورت دستی انتخاب و وارد می نماییم.

در ستون مبلغ تخفیف، امکان انتخاب ثبت تخفیف دستی از لیست کشویی وجود دارد. در حالت ثبت دستی می توانیم تخفیف را به عدد یا درصد (عدد+ علامت%= محاسبه اتوماتیک مبلغ تخفیف) وارد کنیم.

برای افزودن ردیف کالای جدید، بر روی گزینه “افزودن سطر” کلیک می کنیم. همچنین با فعالسازی بارکدخوان می توانیم کالاها را با استفاده از این ابزار به فاکتور اضافه نماییم.

پس از انجام تمامی مراحل، جزییات نهایی فاکتور در قسمت پایین سمت چپ فاکتور نمایش داده می شود.
که با کلیک بر روی گزینه سبزرنگ “تایید” فاکتور خرید ثبت خواهد شد.

پس ثبت صحیح فاکتور، پیغامی مطابق شکل نمایش داده خواهد شد.

در قسمت مدیریت فاکتورهای خرید که از بخش خرید با کلیک بر روی کلمه “فاکتور” قابل دسترسی است ، می توانیم مطابق شکل یک فاکتور را انتخاب و آن را حذف نماییم.

همچنین با کلیک بر روی هر سطر از لیست فاکتورها در قسمت مدیریت فاکتورهای خرید، فاکتور موردنظر باز میشود و می توانیم فاکتور را چاپ و یا از قسمت انتخاب ها ، گزینه های کپی، ویرایش و حذف را انتخاب نماییم. همچنین در این صفحه گزینه ای جهت ثبت پرداخت فاکتور وجود دارد که مستقیما به بخش خزانه و ثبت پرداخت می رویم و براحتی فاکتور را تسویه می نماییم.

